УГОДА ПРО ПОЛІТИКУ конфіденційності та захист персональних даних

Мережа медичних центрів «Гармонія здоров’я» (далі — «Медичний центр») з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку користувачів сайту. У зв’язку з цим, Медичний центр прагне захищати конфіденційність доступних їй персональних даних користувачів сайту.

Користування даним сайтом можливо без будь-якого зазначення персональних даних. Проте, якщо Ви бажаєте скористатися будь-якою пропозицією нашого Медичного центру в режимі онлайн, може знадобитися обробка ваших персональних даних.

 

  1. Загальні положення

Дана Угода про політику конфіденційності та захист персональних даних (далі — «Угода») встановлює порядок здійснення Медичним центром обробки персональних даних, види персональних даних, мету використання персональних даних, взаємодію Медичного центру з третіми особами, умови доступу до персональних даних, заходи безпеки для захисту персональних даних, а також контактну інформацію для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних.

 

  1. Терміни, що застосовуються в цій Угоді

Сайт — це сукупність текстів, зображень, графічних елементів, дизайну, програмного коду, фото-, відеоматеріалів, інших результатів інтелектуальної діяльності, що містяться в мережі Інтернет за адресою https://med-clinic.com.ua/

Адміністрація сайту — це особа, яка наділена правами адміністрування сайта.

Користувач — це фізична особа, яка здійснила вхід на сайт і прийняла умови цієї Угоди, незалежно від факту проходження процедур реєстрації та авторизації на сайті.

 

  1. Збір та використання персональних даних

Зокрема, користувач сайту дає свою згоду на обробку його персональних даних, в тому числі на будь-яку дію чи сукупність дій, таких як збір, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, відновлення, використання, поширення та знищення персональних даних, в тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

При використанні сервісів сайту, Медичний центр здійснює обробку таких даних користувача, включаючи, але не обмежуючись такими персональними даними:

  • анкетні дані (прізвище, ім’я, по батькові);
  • дата народження;
  • адреса реєстрації / фактичного проживання;
  • електронна адреса (e-mail);
  • контактний телефон.

Медичний центр збирає тільки ті персональні дані, які свідомо і добровільно надані користувачем в електронній, письмовій (паперовій) або іншій формі, з метою використання сервісів сайту. Що відповідно до вимог законодавства є згодою суб’єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Угоді метою їх обробки.

 

  1. Угода про обробку персональних даних

Справжня угода користувача є публічною офертою.

Натискаючи кнопку «Я згоден» Ви даєте згоду на обробку наданих персональних даних.

Приймаючи умови цієї угоди, користувач погоджується з отриманням від Медичного центру дзвінків і повідомлень на зазначену ним електронну пошту.

 

  1. Цілі використання персональних даних

Адміністрація сайту зобов’язується використовувати персональні дані відповідно до вимог законодавства України, а саме, Закон України «Про захист персональних даних», Закон України «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних», інших нормативних актів, з метою забезпечення надання Інтернет-сервісів сайту, обміну інформацією / новинами.

 

  1. Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються протягом терміну не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

Після того, як суб’єкт персональних даних перестає бути користувачем сайту шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

Така згода на обробку персональних даних може бути відкликана суб’єктом персональних даних на підставі особистої заяви, спрямованої Адміністрації сайту в письмовій формі.

 

  1. Захист персональних даних

Медичний центр забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених чинним законодавством, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Медичний центр розуміє, що особиста інформація є цінністю і невід’ємним змістом, в тому числі, особистих немайнових прав людини, і тому вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми Медичному центру.

.
.
.